Home

Succesvolle studiedag rond Brussels ouderenbeleid

Share |

Op 9 mei organiseerden Brussels parlementsleden Khadija Zamouri en Abdallah Kanfaoui een studierond rond het Brussels ouderenbeleid. Een onderwerp dat kennelijk veel interesse wekt bij de Brusselse bevolking. Talrijke Brusselaars, maar ook middenveldorganisaties waren aanwezig op de studiedag. 

U mag ons verder ook altijd contacteren indien u graag de presentaties van de sprekers ontvangt. Wij bezorgen jullie met de plezier de documenten en presentaties. U mag een mailtje sturen naar khadija.zamouri@parlement.brussels .

 

 

 

 

 

Khadija op Facebook

Volg mij op

 

facebook.png

Visite

Wil je graag het Brussels Parlement bezoeken met Khadija als gids? Dat kan.

Je kunt zowel op weekdagen als op zaterdag bij ons terecht voor een gratis rondleiding in het Brussels Parlement.

Tijdens deze rondleiding krijg je uitgebreid toelichting over de werking en de rol van het Brussels Parlement. Het bezoek duurt ongeveer anderhalf uur, kan aangepast worden aan de leeftijdsgroep en wordt afgerond met een drankje, jou aangeboden door het Vlaams Parlement.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie, kun je mij contacteren via kzamouri@bruparl.irisnet.be of per telefoon 02/513 71 70. Je kunt je ook rechtsteeks tot het Brussels Parlement wenden.

Je moet er wel rekening mee houden dat je een groepsbezoek minstens twee maanden vooraf moet aanvragen, gezien de grote belangstelling.

Gebruikerslogin